Міста і села України


Якщо ви хочете подорожувати кудись новеньким, чому б не спробувати Україну? Ця захоплююча країна наповнена історією, культурою, природною красою і прекрасною архітектурою. Досить легко дістатися по повітрю і вже добре розвинена для туризму.



Є цілий ряд чудових українських місць, які варто подивитися, що перенесе ваш розум в абсолютно новий вимір. У верхній частині списку знаходяться численні міста, кожен з яких пропонує свій власний унікальний набір атракціонів і заходів.

Зрозуміло, що в Україні дуже багато чудових місць. Чому б не перейти до деяких з наших інших сторінок в українських містах і дізнатися більше про цю казкову країну!

ЗАУВАЖЕННЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ МІСТА

Будучи жадібним мандрівником, я був практично у всіх регіонах України по бізнесу або доз і у всіх обласних столицях, крім Ужгорода, Хмельницького, Херсона та Черкас.

Мої поїздки привели мене в найбільші міста України в мільйони чоловік і більше, в її провінційні столиці, в невеликі міста і села. Помітні відмінності між містами і селами в Україні ускладнюють мову про одну «українську культуру».

Дійсно, села України культурно більше схожі на села в Польщі чи Словаччині, ніж міста України.