Нерухомість в Іспанії та в Італії

Середземне море – колиска цивілізації, що вабить достатком сонця, найчистіших вод світового океану, різноманіттям культур і давніх традицій. Де, як не тут, можна відчути себе наодинці з природою, залишаючись при цьому в самому центрі сучасного світу з розвиненими сервісами і технологіями?


Море задоволення і висококласне обслуговування пропонують сьогодні сотні готелів Іспанії та Італії для своїх гостей. Але якщо ви не хочете підлаштовуватися під готельний сервіс, втомилися підбирати туроператорів і готелі, чому б не придбати для своєї родини нерухомість в Іспанії або Італії? І «НАЗВА» стане кращим помічником у здійсненні ваших планів!

Наша компанія не перший рік займається продажем закордонної нерухомості в Іспанії і Італії, які стали найбільш популярними майданчиками для вигідних вкладень коштів. Так м'який іспанський клімат, краса ландшафтів і родючість земель виділи землі Іспанії в список найбільш купованих в Європі.

Сьогодні нерухомість в Іспанії – це:

Квартири, будинки і вілли на будь-який смак і гаманець;
Можливість у будь-який час року відпочити на Середземному морі;
Другий будинок, де, на відміну від готельних номерів, ви можете облаштувати кімнати з урахуванням ваших смаків;
Можливість заощадити на відпочинку, не переплачуючи готелям і гостинним домівках за сервісне обслуговування;
Елітна нерухомість, ціною значно нижче, ніж московські варіанти;
Вкладення, через кілька років дозволяють збільшити свій капітал на істотну суму.

Ось чому, якщо вас цікавить закордонна нерухомість, Іспанія – один з кращих варіантів. Тут ви знайдете і сучасні, оснащені за останнім словом техніки квартири в найбільших містах країни, серед яких особливо популярна нерухомість в Барселоні, і оточені незайманою природою вілли і будинки - різні варіанти нерухомості в «НАЗВА».

Однак крім знання місцевості, при покупці нерухомості в Іспанії важливо знати і закони держави, що значно відрізняються від російських законів. Зрозуміло, що самостійне вивчення іспанського законодавства навряд чи дасть успішний результат, тому ми пропонуємо не тільки послуги з купівлі земель, вілл і квартир, а й юридичну допомогу в оформленні документів.

«НАЗВА» допоможе Вам не тільки підібрати кращі варіанти нерухомості в Барселоні, Мадриді, Севільї та інших великих центрах, а й швидко і з дотриманням законів Іспанії та Росії оформити у власність нерухомість в Коста Брава і інших містечках Каталоніі.