Чим славний камінь смарагд?

Смарагд, прозорий камінь багатого зеленого кольору, завжди був бажаним та популярним для виготовлення ювелірних виробів, з найдавніших часів до сьогоднішнього сучасного світу.

Смарагд - самоцвіт з багатьма чудовими унікальними характеристиками. Дізнавшись більше про цей дуже специфічний камінь, ви не тільки переконаєтесь, що тепер зможете правильно визначити співвідношення ціни і якості, але також придбаєте упевненість, що зробили правильний вибір.

Смарагд використовують тільки як дорогоцінний камінь. З нього роблять всякі ювелірні прикраси, починаючи від вставок в прості тонкі кільця, до сережок і підвісок для важких намист.

Намиста, зроблені зі смарагдів, не тільки виглядають надзвичайно, але і додають престиж власниці. Рідкісна природна краса смарагдів втілюється в приголомшливі колекції намист. Велика розмаїтість конструкцій, які є не тільки складними, але і зробленими зі смаком, привабливі для молодих і старих.

Намиста зі смарагдів жадані з незапам'ятних часів. Навіть сьогодні смарагдові намиста безлічі вишуканих стилів доступні споживачам.

Стилі та настройки, починаючи від класичних до сучасних, оброблені найбільш складно і зі смаком, для задоволення будь-яких примх, будь-яких вікових груп, всі доступні. Дизайн як етнічний, так і сучасний, а іноді і їх поєднання - діапазон в смарагдових намистах необмежений.

Етнічні конструкції, під впливом багатої спадщини минулої епохи, популярні, особливо для офіційних заходів.

А для небайдужих до сучасного й більш елегантного дизайну, доступні по-справжньому красиві та складні масиви конструкцій в смарагдових намистах. Від тісних чокерів до довгих намист або навіть простих ниток смарагдів існують конструкції, що задовольнять будь-яку вікову групу, будь-яку примху.

Конструкції можуть бути звичайними геометричними або незвичайними квітковими, що відносяться до природи. Кольє або довге намисто – вибір абсолютно індивідуальний.

Незалежно від стилю або дизайну, дуже важлива застібка намиста. Застібка з хорошим дизайном і якістю не тільки додає красу намисту, а й забезпечує безпеку коштовності.

Прекрасне поєднання в одному намисті смарагдів з іншими дорогоцінними каменями – рубінами, сапфірами та діамантами. Смарагди добре виглядають самі по собі, але в поєднанні з діамантами ефект дійсно приголомшливий.

У ювелірних виробах зі смарагдами використовують жовте або біле золото, не менше, ніж 750 проби, платину і срібло. Срібло вживають щодо менше, воно доповнює дорогоцінний камінь менше в порівнянні з золотом і платиною.

Незалежно від моделі, незалежно від довжини, смарагдові намиста виглядають найбільш привабливими, коли смарагди встановлені в металі, що підкреслює зелений колір каменю. Біле золото або платина підсилює багатий зелений колір смарагдів.

Традиційно, весь набір, тобто намисто із відповідними сережками, браслетом і кільцем, як правило, купують і носять в комплекті. Хоча сьогодні сучасні ювелірні конструкції такі, що навіть одна прикраса вражає, щоб заявити про ваш власний стиль.

Смарагдові намиста настільки приголомшливо виглядають, що власниці неодмінно пишаються ними. Це чудовий подарунок спеціально для ювілеїв. Цей дорогоцінний камінь символізує міцну і вічну любов.